Inscripció al Cens. Dijous 16, de 19 a 22h al Casal El Noi Baliarda - Ramón Batlle, 57

 Per a confeccionar les llistes de la CUP-Crida Constituent per a concorrer a les eleccions del 27S.

De cara a confeccionar les llistes de la CUP-Crida Constituent per a concorrer a les eleccions del 27S, les assemblees obertes han obert un procés de primaries.
 
Aquest procés fins al dia d'avui ha comptat amb la celebració de tres Assemblees Obertes a l'espai Per la ruptura. En aquests espais de trobada s'hi han decidit les linies mestres que ha de seguir la candidatura, el paper que ha de fer la CUP en l'espai parlamentàri i també s'han proposat noms per a representar les decisions col·lectives.
 
Pel que fa estrictament a la validació i priorització de persones per a aquestes llistes, es farà una votació durant els dies 25 i 26 de juliol. Per a votar cal generar un cens on totes les persones que hagin participat d'alguna de les assembles per la rutpura ja hi són incorporades.
 
Per totes aqueslles persones que no hagin particcipat a les assemblees però vulguin votar, caldrà que es censsin presencialment. En el cas de Sant Andreu durant el dijous 16, de 19h a 22h obrirem un punt d'inscripció al cens al Casal.
 
Hi sou convidades a participar. Recordeu que per a poder votar a les primàries caldrà que ja estigueu censades o bé que us censeu demà. Us deixem aquest enllaç on podeu trobar tota la informació referent a l'espai "Per la ruptura" i altres punts de votació si demà al vespre no us va bé.